Wednesday, September 29, 2010

Kecoh Betol - Rango Its Johnny Depp (2011)

Hahaha..aku (fitri) ternmpk ni trailer ni waktu tgk movie 4madu aritu...saksikan movie terbaru dari Johnny Depp hero pirates of the carribean nih..Rango ni ala2 mcm alvin and the chipmunk gak la tapi gempak sikit kot..haha aku pun xtau sebab xkuar g..lau dah kuar n aku dah tgk leh la ckp gempak ke tergempak ke or xgempak ke kat korang kan3...



pss: haha kalau korang jadi g tgk cite ni, jgn lupe tulis review supaya kite leh share dgn reader len k..hehe

Tuesday, September 28, 2010

Kecoh Betol - panda cumel?

haha..korang rasa panda semua comel kan..fikir semula..kenapa?panda dah pandai ugut orang.nak tahu kenapa?tengok video neyh k..




pss : nak selamat?beli je keju tuh masa panda tuh tengah tenung.kang nanti masalah.haha

Kecoh Betol - Saw VII 3D (2011)

movie neyh menarik minat aku lah..Saw.sape yang tidak minat.best.dengan aksi darah nya..pergh..terbaik..akan ditayangkan dalam konsep 3D.hohoho..ada bran ke nak tengok..yang biasa pun aku dengar ada yang nak pengsan.so kalau nak tengok.kuatkan lah diri anda ye.

 








Bulan 10/2011 ini menyajikan filem seram terhebat pada abad ini yang mmpu menggegarkan otak,jantung,hati dan limpa korang kalau korang cukup berani dgn menonton filem ini dan kami dari kecohbetoi.blogspot.com dgn bangganye mempersembahkan kepada anda sebuah filem terbitan Lionsgate's - SawVII 3D. Sebagai pertempuran terhebat yang mengamuk dipawagam di atas warisan brutal Jigsaw.Ciri-ciri menyeramkan dgn menumpukan aksi 3D terhebat yang mampu membawa anda seperti dlm filem itu sendiri.Filem ini dibintangi Tobin Bell, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery. Saw VII 3D diarahkan oleh Kevin Greutert,Dihasilkan oleh Oren Koules, Mark Burg dan Gregg Hoffman. Saw VII 3D Release Lionsgate.  Gambar Twisted Mempersembahkan - Burga / Koules / Produksi Hoffman  pss: Klau korg takut tetiba tgh syok tgk dlm pwgam tetiba kerusi korg jadi mcm dlm cite tu, disarankan korg bawak gergaji kot2 boleh kerat tgn ke kaki ke untuk bebaskan diri korg..hahaha


Kecoh Betol - waja M5

Masa aku (syed) ondaway blek ke Shah Alam dari Penang ikut Highway PLUS, aku jumpa benda yang korang xkan percaya. waja M5 bai. aku pun terfikir bila la BMW joint venture ngan Proton. haha. bukan nak menghina or kutuk. tapi kan.. haha..korang pun faham kan.tengok lah..ne buktinya.sori kalau gambar lambang M5 tuh kurang jelas.


pss :tengok la sendiri ye..

Sunday, September 26, 2010

Kecoh Betol - X aware langsung

Hahaha bertemu lagi dlm ruangan kutuk mengutuk kali ni episode ke 10..haha tadi aku (Fitri) g la tesco. Then gf kata ambik la deodorant baru...aku pun belek2 la deodorant tu..pastu aku terpandang sesuatu. Rupanya nivea for man ada kuar deodorant baru..COOK KICK....haha setau aku cool kick..


pss : deodorant ni lau guna dlm ms 5 minit je ketiak putih mcm baby baru lahir..xcaya try la...its cook man...

Saturday, September 25, 2010

elmo song

bila tgk video neyh ingt masa zaman kecik-kecik.haha
video
layan woh cite neyh..Sesame Street..haha

Kecoh Betol - i phone 4

wah..i phone 4 dah masuk Malaysia..24/9.2010..satu lagi teknologi dari Apple inc. maju betol teknologi Apple neyh..
Menunggu dan harapan ditunjukkan oleh Geeks telefon untuk telefon i Apple 4 adalah luar biasa. Setiap dimana dari cetak ke media elektronik alat ini indah mendapat dianalisis dan dibincangkan.
 ada banyak Murah iPhone 4 Internet terkini terdapat di pasaran. Ada banyak fitur baru dalam telefon ini untuk diharapkan, beberapa di antaranya adalah sebagai berikut:
*touchscreen adalah sebesar 3,5 "dengan resolusi besar 960x 640
*Hal ini Apple A4 CPU. Yang juga digunakan oleh iPad Apple
*Kamera itu membawa adalah 5 mega pixel dengan flash LED dan auto fokus
*Ia juga mempunyai menghadap ke depan kamera VGA
*720p HD video pada 30 frame per saat
*IOS 4 menyediakan halus multitasking
*mempunyai IAD platform iklan mobile pada baris iPad
*Apple i telefon 4 adalah 0.37inches tipis dari versi sebelumnya.
*terima kasih 6-paksi sensor gerak untuk Accelerometer, kompas dan giroskop
*Ini telefon dihidupkan wi-fi

pss : leyh dapatkan I phone 4 neyh kat Maxis Centre..hehe...menarik bai.

Kecoh Betol - Ketawa dalam tangisan

Aku (Fitri) ngah lepak dengan member aku dan nk update blog ni. Tetiba bila aku on je laptop terus lptop jadi mcm ni.. Nak tahu jadi macam ne?? tgk la kat bawah..






ni lah kejadah yang aku dapat setelah aku mengambil pendrive seseorang untuk digunakan pada lptop aku.. Bodoh betol mamat tu.. xreti jaga laptop.. dah tahu nk pkai pendrive orang tu, scan la virus dulu. Ni xpasal2 lptop aku kne. Aiii orang nk pkai lptop dia pun nk pkai lptop..eh korang,lptop aku ni 256MB leh masuk window 7 kan?? haha pe punya soklan la dia tnya...lptop aku yang 2GB pun masuk window 7 agak lembap..adoiii...

Pss : Jangan pkai lptop kalau xreti jaga virus tu.. dah merebak susahkan orang..

Kecoh Betol - style yang merana

malam tuh aku kuar lepak ngan membe aku. nampak la ada abang moto besar nih. memang style. tapi agak perit la tangan. kenapa? tengok la gambar kat bawah ne...
style kan. tapi penat kot..

pss : sori la bang. xda niat pun nak kutuk. tapi abang berada di tempat dan masa yang salah.huhu..

Kecoh Betol - sudu ke ni?

Masa aku makan kat kedai makan ni. aku dapat sudu.tapi tak tahu la orang panggil sudu ke x. korang tengok la sendiri ye.

korang dapat tengok kan..so pikir-pikir la ye..


pss: membe aku panggil pelayan tuh mintak tukar.dekat 4-5 kali gak.hmm.langsung xdatang tukar.adoi.kecoh betol la

Kecoh si penjaja Uptown

semalam kitaorang pergi uptown Shah Alam.yelah.aku (syed) dah lapar.nak cari kedai melayu kt Shah Alam around pukul 12 memang susah la brader. so kena la pergi ke uptown Shah Alam. aku pun ajak la Stiffmeister sorang lagi , Fitri. haha.. sampai je kitaorang terus ke kedai makan dalam uptown tuh. sampai je kat situ kitaorang kena serang lah. bukan ngan perompak ke apa ke. tapi ngan pelayan kedai makan kat situ. uish gila. macam nak rompak. macam ayat-ayat manis yang dorg cakap. bukan main lagi nak tarik customer. pening aku memilih kedai nak duduk makan. yang sorang kata "sini bang, ada movie bang"..,sorang lagi cakap "sini bang., ada tv bang". huhuhu..sukar membuat pilihan, mengalahkan exam final aku dah..

aku pun susah nak buat pilihan. aku tanya fit, dia cakap tibai je kedai mana pun.. aku pun tibai je duduk kedai makan apa nama ntah. yang buat hilang mood makan aku tuh dorang silap antar order. adoi.. dah la lapar, dorang silap antar order lak.. sabar jelah.. dengan slumber je aku makan. lapar la katakan. pas kenyang tibai makanan kitaorg nk g la bayar. yang best, dapat diskaun. walaupun diskaun 40 sen , tapi xpew. asalkan diskaun.

*pss: nasihat untuk korang,buat la pilihan k semasa ke kedai makan kt uptown Shah Alam.hehe

di sini mulanya

Salam dan selamat sejahtera. Blog ini wujud atas dasar pemikiran yang kreatif lagi kritis oleh insan yang bernama Syed Iskandar Mirza b. Syed Othman dan Mohamad Fitri b. Ramli. Kami cuba untuk membuat blog ini kerana untuk berkongsi apa yang kami tahu, tengok, dengar dan alami kepada semua orang.

Blog ini wujud pada tarikh 20/09/2010. Idea untuk membuat blog ini semasa kami sedang lepak  di Uptown Shah Alam dan tiba-tiba terfikir untuk membuat blog ini untuk suka-suka dan berkongsi dengan semua orang. Semoga orang dapat tahu apa yang kitaorang tengok..