Sunday, September 18, 2011

Khas untuk peminat siri Call Of Duty

Hola. Lama betol xupdate blog. Maklumlah sekarang ni aku dengan Syed bz ckit la. So untuk kali ni aku bawa untuk korang terutamanya kaki game yang minat game jenis first person ni iaitu


Call Of Duty : Black Ops Rezurraction


Ianya akan menemui korang semua pada 22.9.2011 ni. So apa lagi.. Jum dapatkan sekarang. Pada yang xde PC sesuai untuk men game ni jangan risau sebab aku pasti kat cyber cafe akan ada game ni. Mana leh lepas game ni. Korang dah men bila dah abes jangan lupa tinggal review kat cni ok!!! gotta go. Pada yang xtahan darah n ngeri2 ni aku suggest kat korang jgn tengok eh.. Aku xnak bertanggungjawab..keke..cau



video

Wednesday, September 14, 2011

Lembaga Dalam MTV Malaysian Boy??

Craps!! Korang cuba tgk pada saat ke 40-45 okay...perhati betol2 tau sebab dia kejap je pastu hilang..Kecohbetoi laaaaa....hahaha





Friday, August 12, 2011

Breeze dah buat planta? Biar betol!!

Korang mesti xcaya kan..tapi nilah yang aku jumpa..haha..meh usha..korang lau makan roti ngan planta ni,kompom bersih segala isi perut dan hati korang yang xbape bersih tu..kekeke... :)

Ce tengok bek2..haha caya x sekarang dengan pe aku cakap?? keke

p/s : lau rasa korang perlukan pencuci perut leh la beli kat cawangan tesco berhampiran...haha


Saturday, June 11, 2011

Kalau la aku kaya...:)

Shiotttt.... Pergh lau aku kaya dah lama aku wat macam mamat ni wat..bertuah dowh perempuan neh..haiiyaaaa..muka dia cute..lau badan dia kurus lagi mesti walao meletup!!! opsss!!...hehehe btw this proposal memang gempak..what a lucky gurl u are honey!!!..


p/s : perempuan2 kat luar tuh lau nk macam neh, cari la lelaki yang sanggup wat eh..hihii