Sunday, September 18, 2011

Khas untuk peminat siri Call Of Duty

Hola. Lama betol xupdate blog. Maklumlah sekarang ni aku dengan Syed bz ckit la. So untuk kali ni aku bawa untuk korang terutamanya kaki game yang minat game jenis first person ni iaitu


Call Of Duty : Black Ops Rezurraction


Ianya akan menemui korang semua pada 22.9.2011 ni. So apa lagi.. Jum dapatkan sekarang. Pada yang xde PC sesuai untuk men game ni jangan risau sebab aku pasti kat cyber cafe akan ada game ni. Mana leh lepas game ni. Korang dah men bila dah abes jangan lupa tinggal review kat cni ok!!! gotta go. Pada yang xtahan darah n ngeri2 ni aku suggest kat korang jgn tengok eh.. Aku xnak bertanggungjawab..keke..cau



video

No comments:

Post a Comment